Tjäna pengar på den egna plattformen


I dagens samhälle är vi många som ser över sin arbetssituation i syfte att förändra den. Kanske har man funderat på att börja arbeta hemifrån med hjälp av internet eller bara ha ett extra jobb. Det finns många tillvägagångssätt. Det som dock verkar vara mest effektivt är att bygga upp en egen plattform och se till att den attraherar många.

Genom att starta en egen plattform på internet där man kanske vill visa upp olika projekt som man har jobbat med, göra reklam för en produkt man försöker etablera eller varför inte bara visa upp sitt liv så kan man faktiskt tjäna pengar. Genom samarbeten med företag eller influencers så kan man tjäna pengar genom att göra reklam på den egna plattformen. Ett tips är att lägga ner tid på att hemsidan är proffsig och lätt att navigera i. Man kan ta hjälp av företag som Beetroot som hjälper till att bygga upp plattformer på internet. Det kan handla om en hemsida där man både vill sälja sin produkt, ha en blogg och varför inte en vlogg? Det är bara man själv som sätter gränserna.

Tidningen MåBra skriver om en studie från Cardiff University som har visat att personer som jobbar hemifrån, eller på distans från den fysiska arbetsplatsen, är nöjdare med jobbet än de som går till en arbetsplats. Ännu en anledning att kanske se över sin arbetssituation.  Det går att jobba hemifrån och även tjäna pengar på en egen plattform!